Duamna pro-rectoreasă / Caută umbra mai deasă

 

Dacă nu știți care mai e trendul la profesoreala universitară, iaca, învățați d-aici cum e moda dă ultimă oră. Deci, dacă vreți s-o ardeți așea, mai pă pro-rectoreală, vă recomadăm cursul dă jmekereală foto a lu’ duamna pro-rectoreasă Jiorjeta Condur, zisă și Getty, dă la taraba poreclită, oficial, Universitatea ,, Petre Andrei ,, dîn Iași, mînca-ț-aș gălăjia.

Daa, duamna pro-rector Jeta e iecsact tantea aia din poza alăturată, costumată cu echipament specific parcărilor de TIR și plasată lîngă sugestivul indicator rutier, cu o la fel de sugestivă pancartă artizanală.

Iar dacă o să ziceți că ,, sugestiv ,, e cuvîntul cel mai potrivit pentru poză și pentru doamna prorector, vă cred. Vă înțeleg și dacă o s-o direcționați pe doamna doctor în politologie spre o anume localitate din Croația.

După poza asta, pusă sugestiv pe Facebook de doamna prorectoreasă, e clar că studenții de la taraba ,, Petre Andrei ,, vor aștepta cu mare interes, din toamnă, cursurile de oralism politico-automobilistic sau de limberalism public și privat.

Zi-le, duamna Jeta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here