Dragostea de tată, versiunea juridică.

Avem niște legi … hai să le zicem vesele. De ce spun asta? La Movileni dom Plumbu, actualul premare, s-o trezit dat în judecată de fecioru-său, cu tot cu primărie. Că a fost angajat acolo și că trebe să primească oarece bani. Care restanți, care prime, mă rog, din sfera asta. Bun.

Numai că, la o investigație mai aplicată, datu ăsta în judecată e cam cusut cu ață albă, că instituția condusă dom Mihai ar urma să piarză procesul și junele să încaseze niște mii bune de leușteni.

Cum ar zice un clasic conviv – nici usturoi în farfurie, nici mentosane în buzunare. Pe de altă parte, găselnița cu procesul nu-i chiar din prepuțul neuronului, pentru că junele a fost angajat de-a curmezișul legii și băieții de la ANI s-au bășicat, pe cale de consecință a fost dat afară, că era fecioru primarului, ca să nu se lase cu scandal și a treia cizmă pentru părinte.

Și cum instituția, recte primăria, l-o trimis în pribegie și nu dom primare, junele a fost îndemnat să-și orienteze armele către mneaei, nu către tat-su. Și o să aibe și câștig de cauză. De râsu râsului, nu alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here