Două asistente medicale, bănuite că au profitat sexual de un bolnav psihic. Situația a scăpat de sub control, iar bărbatul a comis un viol

Doi angajați medicali din București sunt în centrul unui scandal de proporții, fiind acuzați că ar fi profitat sexual de pe urma unui pacient cu tulburări psihice. Situația a luat o întorsătură șocantă atunci când bărbatul respectiv a sechestrat și violat una dintre ele, într-un apartament din complexul Militari Residence din satul Roșu, comuna Chiajna.

Individul în vârstă de 39 de ani a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii martie, după ce victima a reușit să evadeze, închizându-l pe agresor pe balcon, în timp ce acesta negocia cu polițiștii.

Într-o tentativă de a se apăra, agresorul nu a negat faptul că ar fi avut relații sexuale cu femeia, dar a negat violul. Mai mult, a demonstrat legătura sa sexuală cu victimă arătând un filmuleț explicit în care cei doi apăreau în ipostaze intime. Suspectul a fost supus unor evaluări psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. A fost ulterior arestat la domiciliu.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că investigațiile arată că bărbatul ar fi avut o relație de concubinaj cu una dintre asistentele medicale implicate. În timp, cei doi au implicat și o colegă a femeii în partide de sex în trei. Totuși, lucrurile au luat o turnură violentă când a treia participantă a decis să renunțe la relația intimă, declanșând furia bărbatului.

Suspectul este acuzat de violare de domiciliu, violență în familie, viol și lipsire de libertate. Este de remarcat că autoritățile au constatat că bărbatul suferă de o tulburare psihică gravă, care include și un comportament sexual agresiv, cunoscut fiind de cele două asistente medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here