Domeniul ministrului Alexe păzit de Poliție și Jandarmerie. Activiștii, opriți și legitimați

Activistul Naționalist și susținătorii acestuia au fost opriți și legitimați de echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, care s-au poziționat în jurul proprietății de 1 milion de euro pe care Costel Alexe o deține în comuna Victoria @ Simion a mai organizat astfel de acțiuni și la vilele altor baroni din țară, precum Marian Oprișan de la PSD sau Ioan Ștefan de la PNL @ La alegerile europarlamentare de anul trecut, George Simion a candidat ca independent și a fost susținut public de către primarul Mihai Chirica

Activistul naționalist George Simion a fost oprit de echipaje de Poliției și Jandarmerie în momentul în care a ajuns în apropierea domeniului pe care ministrul Costel Alexe îl deține în comuna Victoria. Simion și susținătorii acestuia au fost flancați de mașini ale Poliției Române și ale Jandarmeriei exact în momentul în care au ajuns pe drumul la care are deschidere și proprietatea familiei Alexe.

Liderul mișcării AUR a postat pe contul de facebook două materiale video din care reiese faptul că Simion și persoanele care îl însoțeau au fost legitimate doar pentru faptul că Poliția de Frontieră ar fi „sesizat prezența mașinii cu care acesta se deplasa în zonă”. De asemenea, în cele două materiale video se poate observa că mașinile de Poliție și Jandarmerie s-au poziționat în perimetrul proprietății lui Alexe, fapt calificat de către George Simion ca un gest de intimidare.

Fondatorul formațiunii politice AUR a organizat acțiuni similare și în fața proprietăților deținute de alți baroni PSD și PNL, precum Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, sau Ioan Ștefan, ministrul Dezvoltării.

La alegerile europarlamentare de anul trecut, George Simion a candidat ca independent și a fost susținut public de către primarul Mihai Chirica. Acesta din urmă face tandem cu Costel Alexe la algerile locale sub sigla PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here