Doliu în baschetul american! Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter! Imagini LIVE de la locul tragediei! VIDEO

Baschetul din America a fost lovit de o tragedie de proporţii. TMZ anunţă că Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, care a avut loc în apropiere de Los Angeles. În aparatul de zbor s-ar mai fi aflat alte patru persoane.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Duminică, publicaţia TMZ a anunţat că Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter. Incidentul a avut loc în Calabasas, o localitate aflată în apropierea oraşului Los Angeles. Din primele informaţii, în aparatul de zbor s-ar mai fi aflat patru persoane.

Elicopeterul s-ar fi prăbuşit la scurt timp de la decolare, iar în zona în care s-a petrecut tragedia condiţiile meteo nu erau prielnice zborului. Aparatul de zbor a izbucnit în flăcări la scurt timp după ce s-a lovit de un deal din zona Calabasas.

Conform jurnaliştilor de la TMZ, în elicopter nu se afla Vanessa, soţia fostului baschetbalist. NTSB (Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor) a anunţat că va începe o investigaţie în privinţa accidentului.

Kobe Bryant a jucat 20 de ani la Los Angeles Lakers

Născut pe 23 august 1978, în Philapelphia, Kobe Bryant a jucat pentru echipa de baschet a colegiului Lower Merion. În 1996, baschetbalistul a fost aleegerea a 13-a în prima rundă din draft-ul NBA şi a ajuns la Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant a jucat timp de 20 de ani, până în 2016, la LA Lakers, timp în care a câştigat titlul în NBA de cinci ori, în 2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010. Alături de selecţionata olimpică a Statelor Unite ale Americii, fostul mare baschetbalist a câştigat medalia de aur la JO de la Beijing 2008 şi Londra 2012.

Sursa: fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here