Doi funcționari de la Penitenciarul Iași au fost declarați incompatibili de ANI

Doi funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Iași au fost declarați incompatibili de Agenția Națională de Integritate. Miton Constantin Iulian și Vranciu Andrei Genovel au deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăți comerciale, activitățile desfășurate de către aceștia în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special.

Comonicatul ANI:

MITON CONSTANTIN IULIAN,
Funcționar public cu statut special în cadrul Penitenciarului Iași
INCOMPATIBILITATE
Începând cu data de 06 martie 2019 se află în stare de incompatibilitate, întrucât,  deține și exercită simultan cu funcția publică cu statut special și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special, încălcând prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.
VRANCIU ANDREI GENOVEL,
Funcționar public cu statut special în cadrul Penitenciarului Iași
INCOMPATIBILITATE
În perioada 06 martie 2019 – 06 februarie 2020, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât,  a deținut și exercitat simultan cu funcția publică cu statut special și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către acesta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public cu statut special, încălcând  prevederile  art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here