DIICOT, mănînci compot ?

Precum ați putut afla din presa care a vuit ca la cutremur, pe baza unui comunicat al DIICOT Iași, ” la data de 17.09.2018, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane care domiciliază pe raza judeţului Iaşi comercializează droguri de risc – cannabis (skunk) şi droguri de mare risc – comprimate de ecstasy (MDMA) mai multor consumatori de pe pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, s-a reţinut faptul că, o suspectă în cauză, comercializează cannabis cu suma 60-70 lei/gram, iar în perioada când în municipiul Iaşi se organizează, în incinta unor diferite cluburi, evenimente muzicale, în principal cu specific tehno, suspecta se aprovizionează şi cu cantităţi de comprimate ecstasy (MDMA) în vederea comercializării ” ( am încheiat citatul ).

Știrea care a zguduit națiunea ( sau doar poporul ; detalii la DJ Iohannis ) a fost că printre cei arestați era și fiul vedetei intelectuale & civice Andrei Pleșu. Doar că eu, ca om rău, bizar și anti-social ce îs, am optservat în hiorosul comunicat al DIICOT Iași un fragment ciudat : ,,  evenimente muzicale, în principal cu specific tehno ,, . Pauză de gîndire.

Care să fie rostul acestor cuvinte într-un comunicat al procuraturii, în care e vorba de acuzații privind traficul de ,, droguri de risc ,, și ,, droguri de mare risc ,, ? E cumva muzica tehno o infracțiune ? A citit cumva creierul creț care a redactat comunicatul DIICOT vreun studiu științific, care să dovedească o legătură malefică între ,, ,,  evenimente muzicale, în principal cu specific tehno ,, și traficul de droguri ? Sau cum … ?

DIICOT  are mintea pîn’ la cot. Cam asta e concluzia, pînă la noi probe. Măi, pendule blege, care e relevanța juridică / procedurală / etc a precizării cu  muzica tehno ? A ? Sau a început deja faza comunistă cu ,, muzica decadentă ,, ,  care strică tineretul și îl impinge spre fapte anti-sociale și împotriva ordinii de stat din Republica Socialistă Romînia ?

Băi, tovarăși mini-augustini-lazări, spălați-vă oleacă pe față cu apă rece, dacă mintea vă e tot îmbîcsită, ca pe vremea cînd procurorii patriei apărau ordinea socialistă contra decadenților ăia, dintr-o formație de muzică capitalistă, Beatles parcă. Păi, cum vine asta, să fii Beat și să vrei să influențezi tineretul …

În rest, rămîne cum am stabilit : Nu-i Gică Petrescu ? Viața e pustiu, / Iar procuratura e ca un mort viu.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here