Detalii uluitoare din dosarul în care Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Ar fi păgubit și mai mulți lideri importanți ai lumii interlope

Florin Salam, cunoscutul interpret de muzică lăutărească, se confruntă cu acuzații grave de înșelăciune, după ce ar fi primit o sumă în avans pentru a participa la un eveniment festiv și nu ar fi onorat angajamentul său. Potrivit autorităților, artistul ar fi primit 5.500 de euro de la o familie din județul Dâmbovița, cu promisiunea de a cânta timp de o oră și jumătate la un eveniment, dar nu s-ar fi prezentat la acesta și nici nu ar fi răspuns la apelurile păgubiților, motiv pentru care aceștia au apelat la poliție.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că Salam nu a negat faptul că a primit suma de bani, dar a susținut că are motive întemeiate pentru absența sa de la eveniment, invocând probleme de sănătate. De asemenea, artistul a promis că va restitui integral suma primită, sperând că aceasta va determina retragerea plângerii împotriva sa.

În plus, se pare că Salam este investigat și în alte dosare similare, inclusiv unul în care este acuzat că ar fi înșelat liderii unui clan interlop cunoscut cu aproximativ 18.000 de euro. Surse judiciare au dezvăluit că artistul ar fi procedat în același mod și cu alte persoane, fiind acuzat că ar fi primit sume de bani în avans pentru evenimente pe care ulterior nu le-ar fi onorat.

Printre victimele presupuselor înșelăciuni ale lui Salam se numără și un om de afaceri din Satu Mare și un impresar din Călărași. De asemenea, lideri interlopi cunoscuți, precum Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ar fi fost afectați de acțiunile presupuse ale lui Salam, care nu s-ar fi prezentat la evenimentele lor.

În ciuda acestor acuzații, Salam nu a fost încă audiat în legătură cu dosarele respective, însă investigațiile continuă, iar artistul risca o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here