Detalii șoc în cazul olimpicei decedată la Neamț. Ambulanțierul, filmat în timp ce îi promite tânărului care a drogat-o că îl scapă basma curată

În urma tragicului incident care a șocat o țară întreagă, cazul morții tinerei Şara în casa unui cunoscut de pe internet continuă să ridice semne de întrebare și controverse. Tatăl îndurerat al tinerei a făcut recent dezvăluiri explozive, punând sub semnul întrebării corectitudinea investigației și prezentând dovezi tulburătoare.

În declarațiile sale, tatăl Sharei a expus faptul că ancheta nu a fost desfășurată în mod corect și a prezentat imagini în care unul dintre ambulanțieri pare să ofere asigurări celui în cauză că va scăpa nepedepsit. Imaginile, a căror autenticitate a fost confirmată de către familia Sharei, au generat o serie de întrebări cu privire la integritatea și transparența anchetei în acest caz sensibil.

Autoritățile responsabile cu ancheta au emis până în prezent doar declarații minimale, susținând că investigația este în curs și că toate aspectele vor fi luate în considerare.

Tatăl Sharei a făcut apel la o cercetare profundă și transparentă în cazul tragic al fiicei sale și a cerut justiție pentru pierderea sa devastatoare. Acest nou element adăugat în cazul morții Sharei a stârnit îngrijorare în rândul opiniei publice, care a solicitat o analiză riguroasă și imparțială a întregului caz.

Tatăl Sharei: La ora 12:03 a intrat în casă. A plecat la ora 2:30 din București și a ajuns la Piatra Neamț la 8:30

Reporter: El spune că a așteptat-o la gară, s-a urcat în mașina lui, probabil au mai stat prin oraș…

Tatăl Sharei: Nu au mai stat în oraș. Au fost la mall, după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți. În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo.

Reporter: A chemat ambulanța la 1:21…

Tatăl Sharei: Da, abia atunci a sunat la 112.

Reporter: Deci 15 minute mai târziu ajung medicii… Aceștia întreabă dacă a făcut avort!

Tatăl Sharei: Da, din cauza sângelui care era pe jos. Ea, ultimul semn de viață l-a dat la ora 1:23. Atunci s-a mai auzit o dată și la revedere, nu a mai dat niciun semn. Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare. Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun. Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită.

Tatăl Sharei: Se aude și cum unul dintre ambulanțieri iese în garaj, Îl sună pe un șef de-al lui și îl întreabă ce să le spună celor de la București. Se aude… Îi spune că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac, o să îi găsească ceva patologic și îl scapă.

Descoperiri Îngrijorătoare Dezvăluite în Urma Necropsiei: Droguri și Hemoragie Puternică

Tânăra de 16 ani a fost găsită într-o stare gravă, cu o hemoragie puternică în zona genitală, iar expertiza ulterioară a dezvăluit că aceasta suferea de o ruptură de vagin.

Descoperirile nu s-au oprit aici, deoarece testele toxicologice efectuate în cadrul necropsiei au relevat prezența unor substanțe toxice în sângele tinerei, confirmând o intoxicație cu metcatinonă. Această substanță, un drog sintetic utilizat ca alternativă la metamfetamină, cunoscut și sub numele de efedronă, a fost identificată în organismul Sharei.

Matteo Gabor – fost reținut alături de alți doi presupuși traficanți de droguri, sub acuzația de trafic de droguri de risc și de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here