Descoperire horror: cadavrul în putrefacţie al unei femei a zăcut mai bine de o lună într-o cameră de cămin

Cadavrul în putrefacţie al unei femei a fost găsit după ce a zăcut mai bine de o lună într-o cameră de cămin.

 

Imagini de coşmar într-o cameră de cămin din imediata vecinătate a pieţei Nicolina. Cadavrul unei femei a fost găsit în stare de putrefacţie în interiorul propriei locuinţe. Din primele cercetarise pare că trupul neînsufleţit zăcea pe podea de mai bine de o lună. Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă.

 

Momente de groază pentru locatarii unui cămin de pe strada Mitropolit Varlaam. Oamenii au simţit de câteva zile un miros puternic de putreziciune şi, speriaţi, au sunat miercuri la dispeceratul 112. Uşa a fost spartă de un echipaj de pompieri. Au urmat imagini desprinse parcă din infern. Corpul unei femei, pe jumătate putrezit zăcea în uşa apartamentului. Mirosul groaznic i-a evacuat pe vecinii care au ieşit la aer cu batistele la nas.

 

 

Cadavrul aparţinea unei femei de 61 de ani care stătea în cămin, fără forme legale. Camera aparţinea concubinului sau plecat de peste trei luni la muncă în străinătate. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti care au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

 

Anchetatorii spun că decesul femeii a survenit în urmă cu o lună. În prezent, nu se ştie modul în care femeia şi-a pierdut viaţa, din această cauză poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here