Deputatul Monica Berescu: „USR merge în opoziție”

Deputatul USR Monica Berescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care critică PNL pentru că a anulat simbolic voturile primite în decembrie 2020. Atunci, electoratul a oferit încrederea majoritară partidelor de dreapta, PNL și USR, tocmai pentru a combate dominația PSD.
„Vom fi cel mai mare partid din opoziție și singurul cu valori democratice, autentic liberale și europene. Vom susține reformele din PNRR, dar ne vom opune tuturor derapajelor guvernului PNL+PSD.”
Mesajul deputatului Monica Berescu:
„PNL a decis că vrea înapoi în brațele PSD, anulând simbolic voturile primite în decembrie 2020. Atunci, electoratul a oferit încrederea majoritară partidelor de dreapta, PNL și USR, tocmai pentru a combate dominația PSD.
PSD este partidul care a dat OUG 13, care a gazat oamenii pe 10 august, care a ciopârțit legile justiției și Codurile Penale pentru Liviu Dragnea. A fost la guvernare din 2012 până în 2020 și nu a fost în stare să facă niciun spital regional. Și e partidul care în plină pandemie, când spitalele si morgile nu mai făceau față au votat împotriva certificatului verde.
La congresul PNL din septembrie Florin Cîțu declara că nu va face nici o alianță cu PSD cât timp va conduce partidul, iar acum oferă România pe tavă celor care au ținut această țară pe loc în ultimii 30 de ani și care au inventat baronismele locale USR merge în opoziție. Vom fi cel mai mare partid din opoziție și singurul cu valori democratice, autentic liberale și europene. Vom susține reformele din PNRR, dar ne vom opune tuturor derapajelor guvernului PNL+PSD.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here