Delia este beton și lucrează-n avion!

Haoleu! Ce-am găsit noi săptămâna asta merită împărtășit cu voi! De obicei, bunăciunile ieșite din comun sunt ținute doar pentru noi dar, de data asta, nu avem cum să nu prezentăm așa exemplar. Minunea se intitulează Delia Lăpușneanu, este din Roman și, cel mai probabil, este rudă dreaptă cu Jesus. N-ai cum să arăți în felul ăsta fără să ai pile la Creator. Am încercat să îi găsesc un defect Deliei și nu am reușit. Un coleg a spus că, vezi Doamne, e operată și frumusețea ei e datorată unui estetician. Țin să precizez că acel coleg nu mai lucrează la noi și că nu a fost bătut, ci a căzut pe scări după ce a demisionat.

Magnifica făptură este însoțitoare de zbor la o companie de transport aerian, roz. Dacă am ști că aeronava care întârzie(că așa face Wizz-ul de obicei) o are la bord pe Delia, am sta și cu săptămânile în aeroport, doar să vedem în persoană această vulpe a aerului.

Nu știu cum se fce că toate cursele domnișoarei Lăpușneanu duc doar în locații exotice, cu plaje cu cel mai fin nisip și cu o climă ce te obligă să te dezbraci. Delia, îți mulțumim că exiști!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here