Degeaba ai trait o viata, daca n-ai iubit o creata!

Saptamana aceasta admiram o frumusete de Vaslui care se intituleaza Alexandra, Creatza Alexandra pe Facebook, pentru ca…este creata. Minunata faptura s-a nascut in Vaslui, a facut liceul in Galati, o facultate in Iasi, la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, si o alta facultate tot la Galati, la Universitatea Danubius. Si frumoasa si desteapta! In prezent, Alexandra este consilier juridic la o companie specializata in evaluari mobiliare si imobiliare din Vaslui.

Cand nu este la serviciu sau nu mai face vreo facultate, Alexandra noastra iubeste sa calatoreasca, fapt ce ne bucura rau. Ne bucura pentru ca o vedem zambind…in timp ce sutienul ei abia reuseste sa-i tina bustu-i ghidus, sa nu cumva sa evadeze. Vacanta ei de anul acesta a fost minunata…pentru noi si speram sa mai avem parte de una pana vine frigul.

Se pare ca sexy-zambareata noastra este o mare iubitoare de animale. Detine un animalut mic, un soricel, catel sau gremlin, oricum ceva simpatic, pe care il rasfata ca pe un print ori printesa, ca nu stim sexul vietatii.

Alexandra ne spune ca “Degeaba ai trait o viata, daca n-ai iubit o creata!”, asa ca, domnilor, pune-ti mana si cautati-va o creata sau cumparati bigudiuri pentru iubita din dotare.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here