Decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, il umileste public pe Tudorel Toader

Intr-o postare pe contul personal de Facebook, avocatul Marius Striblea, decanul Baroului Iasi, pune la indoiala competenta profesionala a ministrului Tudorel Toader. Striblea arata ca Toader nu cunoaste procedura desi este si avocat. Striblea a anunțat ca va demara procedura de cercetare disciplinara a ministrului Toader in cadrul comisiei de disciplina a Baroului.

Citeste si: Cum vor evolua prețurile apartamentelor în 2019

“Avand în vedere ultimele manifestări publice ale domnului Toader Tudorel, avocat suspendat, legitimat în cadrul Baroului Iași, manifestări ce constituie, fara echivoc, afronturi la adresa avocaturii românești, in calitate de Decan al Baroului Iasi, voi evalua oportunitatea discutarii in Consiliul baroului a sesizarii Comisiei de disciplină.
Constatând, totodată, faptul că domnia sa face grave confuzii în materia apararii din oficiu, fapt impardonabil ținând cont de funcția pe care acesta o ocupă, voi analiza necesitatea ca, în cadrul eventualei cercetări disciplinare, să verificam dacă aceste confuzii au fost datorate unor ieșiri emoționale de moment sau reflectă o carență în pregătirea domniei sale, ceea ce ar afecta grav calitatea unei eventuale prestatii in cadrul profesiei de avocat.”,  a declarat Marius Striblea.

 

Rares NEAMTU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here