De la rude la neamuri, fără scrupule!

Tandemul de cumătri aflați la cârma municipiului de ceva vreme, a mai avut un meci cu casa închisă, nu demult cumătrul plin lăsându-l pe vice cumătrul fără o seamă de atribuții, mai cu seamă cele care aveau în cătare gestiunea spațiilor și a terenurilor, deținută de nenea Grigoraș de ceva vreme.

Sincer, nu ne-am mirat defel, pentru că mai anul trecut, Grigoraș l-a cam fugărit pe dom Hara prin Roznovanu pentru o golănie, marcă înregistrată a celui din urmă. Mnealui, dom Hara, ar fi luat vreo douăjdemii de marafeți de la un nene pentru o moșmandă cu terenuri și-l tot înghesuia pe dom Radu să o rezolve, în caz contrar fiind anunțate averse și șuturi în părțile moi.

Numai că târășenia a ajuns la cumătrul plin, care i-o pus față-n față, moment în care dom Hara l-ar fi băgat în budă pe Grigoraș, că el nu și nu, cu toate că el da și da. Pe moment o scăpat cu schinarea întreagă, numai că pe fir o intrat cei de la DNA și când dom Mișu o văzut recent în extemporale că vicele său l-o tradus încă o dată, o luat foc. Și de aici urmarea povestită la început. Halal cumătru, se vede treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here