Daniela ne-a descoperit menirea, să infăptuim Unirea!

Daniela Plăcintă este numele făpturii sexy de săptămana aceasta. După ce a terminat Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Ungheni, Moldova, blondina a luat calea Iasului pentru a studia Psihologie si Stiinte ale Educatiei la universitatea A.I. Cuza. Nici nu a inceput bine facultatea, că duduta s-a si “lipit”  de un contract de modelling. Nici n-a fost greu, avand in vedere croiala fizicului Danielei. Prima experientă a frumoasei moldovence in domeniul modei se datorează faimosului creator de modă, intaiul burlac al tării, nimeni altul decat heterosexualul Botezatu. De atunci, tanăra participă la tot felul de evenimente de profil precum Bucharest Fashion Week, Romanian Fashion Philosophy, Top Model Romania, Miss Romania si multe altele.

Dacă in ultima vreme ai avut nevoie de vreun intrerupător, priză sau prelungitor si ai fost pe la Resonance, sigur ai văzut-o pe Daniela. Nu ai văzut-o la casa de marcat, ci pe un afis, pentru că la un moment dar a fost imaginea celor de la Resonance, dar si a targului de echipamente electrice, The Future is Electric.

Daniela spune că modellingul este o carieră temporară si studiile sunt pe primul loc. Chiar a renuntat la prezentări in străinatate pentru că avea de prezentat niste proiecte la facultate. Frumoasa visează să-si deschidă propriul cabinet psihologic. Multă baftă!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here