Curse noi la Aeroportul Iaşi ! Rute spre Germania operate de Eurowings! Iată lista zborurilor

Deschiderea noului terminal T4 de la Aeroportul Internaţional Iaşi ar urma să aducă şi curse noi operate de companiile aeriene. Astfel, de la începutul lunii mai, vor fi operaţionale curse ale companiei Eurowings, mai precis zboruri spre Germania.

Este vorba de cursa Iaşi- Dusseldorf, operată din data de 1 mai 2024. De altfel, au fost puse deja bilete în vânzare pentru această rută, preţul plecând de la 99.99 euro per pasager. Un zbor Iaşi-Dusseldorf va dura 2 ore şi 40 de minute, ruta fiind disponibilă de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică.

O altă rută operată de Eurowings va fi cea spre Stuttgart, cu o durată de 2 ore şi 25 minute. Un bilet va costa 49.99 euro, iar ruta va fi disponibilă de două ori pe săptămână în zilele de luni şi vineri.

În plan sunt însă şi alte rute, unele interne. Este vorba de curse spre Timişoara şi Cluj, curse care ar urma să fie operate de compania Tarom, dacă discuţiile dintre cei de la aeroportul din Iaşi şi operatorul aerian se vor concretiza. În calcul intră şi o cursă Iaşi- Istanbul, de asemenea operată de Tarom.

Am fost prinşi şi într-o strategie a companiei LOT, avem discuţii şi cu cei de la Turkish Airlines. Noul terminal va fi deschis oficial peste câteva luni, perioadă până la care trebuie să facem operaţionalizarea acestuia, să instruim întreg personalul„, a spus Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

În prezent, la Aeroportul Internaţional Iaşi sunt disponibile curse efectuate de către Wizz Air, Tarom, HiSky, Ryanair.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here