Cu o poză și-un citat, blonda te-a resuscitat!

Căprioara săptămânii se numește Claudia Dranga, o prezență care se bucură de notorietate prin crâșmele de prin centrul Iașului. Claudia arată exact cum trebuie să arate o pițipoancă – bot umflat, puțin asimetric, machiaj din belșug și, bineînțeles, setul obligatoriu de silicoane. Dar Duduța Dranga nu a arătat tot timpul așa. Acum vreo doi ani, gazela se trăgea în poze pe undeva la marginea pădurii, într-o rochiță albă cu spatele gol și săndăluțe negre cu toculeț, reușind cu greu sa-și păstreze echilibrul pe tăpșanul acoperit cu pietriș.

„Ce face cu tine știe de la mine

Deși Dranga nu spune ce studii a urmat, noi bănuim că trebuie să fie ceva pe la Filosofie, că prea multe citate profunde și cu tâlc postează mândra. De exemplu, „ce face cu tine știe de la mine”, „bărbatul nu te inșală niciodată cu una mai frumoasă sau mai deșteaptă ca tine”, „ce jalnica e viata…unii bărbați dau bani să îmbrace femeile, iar alții dau bani grei să le dezbrace” și lista continuă.

Sexy Claudia are încredere în calitățile ei fizice dovadă fiind sutele de selfie-uri narcisiste. Duduia obișnuiește să se filmeze în timp ce fredonează cate un hit autohton, cu mișcări galeșe ale capului, cu genele din plastic fâlfâindu-i și cu buzele-i umflate ce par că o cam incomodează la vorbit.

Dornică să-și impresioneze fanii virtuali, pe lângă pozele în chiloți, Dranga postează filmulețe de pe scaunul pasagerului, în care șoferul, probabil armăsarul care dorea să o impresioneze, gonește cu peste 200 km/h, ca apoi să posteze o poză în care ne zice să fim atenți la volan, că cineva ne așteaptă acasă. Așa da! Asta e dovada clară că porumbeii „au valoare”!

Andrei VILICHE

1 COMENTARIU

  1. Si care e problema ta? Mori de ciuda ca nu ai fost bagat in seama probabil😂😂😂 Asa e cu vulpea care nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri! 😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here