Crize de nervi pe platoul de filmare! Cum a ajuns Ştefan Bănica Jr să îi jignească pe concurenţii de la X-Factor!

Să-i ferească Sfantu’ pe cei care vor da ochii cu Ştefan Bănica, în calitate de jurat! Trebuie să aibă mare grijă cum se prezintă în faţa lui, căci şansele să meargă mai departe sunt mai mult decât infime. Până acum, ar fi dat de pământ cu concurenţii.

 

De când s-a transformat din prezentator, în jurat, Ştefan Bănica este parcă alt om. Şi, nicidecum, în sensul bun al cuvantatui..cântăreţul taie şi spânzura printre participanţii unui concurs de talente. Şi asta n-ar fi fost totuşi o problemă, dacă ar face-o, în mod corect, în interesul show-ului. Numai că, toţi concurenţii se plâng de atitudinea cantetului. I-ar trata ca pe ultimii oameni.

 

„Aşa ceva este inadmisibil. Chiar nu înţeleg ce caută acest domn în juriu. Dacă este nervos sau depresiv, să nu mai jurizeze, Dumnezeule! Nu se poate aşa ceva! Nu lasa pe nimeni să-şi facă numărul. Îi întrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne! Plus că, nici nu vreţi să ştiţi în ce hal vorbeşte cu concurenţii”, s-a plâns profesoara de canto a uneia dintre participantele batjocorite de Ştefan Bănica.

„Nu îi convine nimic”

 

Stefan spune ca nu se pricepe la gatit
Ştefan spune că nu se pricepe la gătit

Ştefan Bănica a dat dovadă de un comportament total ieşit din comun şi nu sunt deloc puţin cei care s plâng de acest lucru. Profesoara de canto care a însoţit-o pe una dintre participante la concurs este extrem de revoltată de felul cum eleva ei a fost tratată de către juratul Bănica. Acesta s-ar fi arata atât de deranjat de prezentarea pe care şi-a făcut-o concurenta, că nu a lăsat-o să cânte nici măcar câteva secunde.

„Eleva mea când a intrat în scenă a spus frumos cum o cheamă şi apoi, întrebata fiind cu ce se ocupă, ea le-a spus juraţilor toate activităţile ei. Ea este de profesie profesor de engleză, are specializare de inginer horticultor, este creator de modele, pictează, scrie poezii…este foarte talentată. Şi ea a spus toate aceste lucrui în prezentare. Iar acest frustrat, că altfel nu am cum să-i spun, nici nu a mai lăsat-o să cânte. Efectiv şi-a bătut joc de ea. A bătut atâta drum să vină în Bucureşti, de la Cluj, după ce nişte oameni au selectat-o pentru talentul ei şi el nici măcar nu a lăsat-o să arate ce poate. Aşa ceva nu se poate! Cineva chiar trebuie să ia măsuri cu acest om!”, a adăugat aceasta.

Nu este singura care se plânge de comportamentul lui Ştefan Bănica

Mai grav este însă că aceasta pare să fie atitudinea de zi cu zi a juratului Bănica. Aceasta nu este singura concurenta nemulţumită.

„De exemplu, unui băiat i-a spus că este anorexic şi l-a întrebat ce cauta el acolo cu fizicul ăla. Acum, sincer, nu suntem la un concurc de miss şi mister, totuşi…suntem la un concurs de cântat. Ne-au chemat efectiv să-şi bată omul ăsta joc de noi! Mai era un domn tenor, care a terminat Conservatorul…şi de el s-a luat. Dansul venise cu o cămaşă desfăcută la gât şi i se vedea puţin părul de pe piept, iar Ştefan Bănica i-a spus că mai bine ar fi participa la Eurovision, că acolo sigur ar fi câştigat…pe modelul Conchitei Wurst. Chiar aşa, acum sincer. A mai fost şi o domnişoară roşcată, pe care atunci când a văzut-o i-a zis: <> Chiar nu mai am cuvinte. Omul ăsta nu are ce căuta într-un astfel de juriu”, a mai spus femeia.

Sursa: cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here