Crimă politică. Susținător PMP din Caraș-Severin, lovit mortal de un apropiat la primarului PSD în urma unor discuții politice aprinse

Foto: opiniatimisoarei.ro

Disputele politice din Caraș-Severin au degenerat, noaptea trecută un susținător al Partidului Mișcarea Populară din comuna Domașnea fiind omorât în timp ce mergea spre casă de un susținător al PSD.

 

Potrivit martorilor, Grigore Gălescu ar fi fost lovit cu pumnul în cap de un localnic, B.M.V., susținător al primarului Petru Lorinț, care este membru PSD.

 

Conform martorilor care au asistat la incident întâmplarea a avut loc pe fondul nemulțumirilor generate de alegerea viceprimarului, după ce cei doi președinți ai PSD și PMP Caraș-Severin au avut o discuție prealabilă cu primarul Lorinț, în virtutea înțelegerii dintre cei doi lideri, potrivit căreia, în schimbul susținerii PSD la Consiliul Judeţean Caraș-Severin, PMP primește 12 funcții de viceprimar în județ, notează argument-cs.ro. După plecarea celor doi, în Consiliul Local Domașnea lucrurile au stat cu totul invers, viceprimar ieșind omul de încredere al primarului, Petru Benghia, cel care a mai ocupat această funcție și în mandatul vechi.

 

Nemulțumiți, peste 100 de membri PMP s-au adunat în fața primăriei, mulți fiind hotărâți să meargă la București pentru a se întâlni cu Traian Băsescu și a reclama matrapazlâcurile făcute. Apoi, o parte dintre localnici s-au adunat la birt, între care și Grigore Galescu, fost consilier PNL în mandatul trecut. La un moment dat, au venit și susținătorii PSD, discuțiile pe seama celor întâmplate s-au aprins, iar spre seară, Galescu a fost dus acasă susținut de soția și fiul acestuia. La un moment dat, camerele de supraveghere din zonă au surprins cum Grigore Galescu și B.V.M., simpatizat PSD, s-au aflat față în față, iar cel din urmă i-a aplicat celuilalt un pumn în cap. Victima a căzut ca un lemn retezat și s-a lovit cu capul de asfaltul DN 6, care traversează comuna.

 

Lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece și agresorul a fost rănit cu cuțitul în zona abdominală, fiind interrnat în stare gravă în spital, mai notează sursa citată, dar nu se știe, până la această oră, cine este autorul faptei.

 

Poliția trebuie să stabilească acum împrejurările în care au avut loc evenimentele.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here