Cotiugă, liberalul de peşteră, se întoarce

Vă era cumva dor de cogitaţiunile ca din junglă ale profesorului universitar Vasile Cotiugă, primitivul consilier judeţean liberal ? Nici o problemă – tîrletele PNL-ist a recidivat recent, exprimîndu-şi public susţinerea pentru un jandarm filmat în timp ce lovea un om căzut la pămînt : ” Da, jandarmul a acţionat foarte bine !! „, a scris marele entelectoal liberal de grotă.

Apoi, cînd unii i-au atras atenţia că nu-i deloc în regulă nici gestul jandarmului, nici aprobarea unui asemenea primitivism dezgustător, liberalul pendulii a ţinut-o langa pe-a lui, ca un berbec căpiat : ” A procedat foarte bine ! „, plus alte tîmpenii de acelaşi calibru.

Că acest morman biped de primitivism în costum e irecuperabil, asta pare de mult clar. Că prostimea liberală se simte bine cu asemenea reprezentanţi cleioşi, duhnind a miliţienism mental, iar nu mai e de mirare. Că astfel de semi-neanderthalieni ajung profesori la cea mai veche universitate din ţară … asta explică, în mare parte, inflaţia de primitivi cu diplomă.

Votaţi deci PNL, că îs mai buni ca PSD ! Iată şi cîteva propuneri de sloganuri , că tot vine acuşi campania electorală :

– Votaţi cotiuga cu rahat ( rahat lokum, galben-tărcat ) !

– Cu Cotiugă la putere, o iei peste bot, măi vere !

– De vrei junglă-n Romînia, votează liberălia  !

– Ca-Cotiugă nu-i nici unul : cum e şanţul, e şi drumul !

În fine, rîdem, glumim, da’ o întrebare rămîne : băăi, liberalii nulii, vouă chiar nu vă e ruşine cu asemenea mistreţi soioşi în fruntea turmei ?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here