Costiclă Șerban, liberălache de mahala, sau ” Rîde rom de vișinată „

Ezakt, despre vestitul ” Pian dă p’ept ”  liberaloid e vorba – plotoneru’ ieșean de companie politică, isteric și cu iz de ceaune & cazane, acordeonistul șătrărez trecut, în 30 de ani de politicăreală bahluieză, prin ogrăzile numite FSN, PD, PDL, PNL ( și, în curînd, PLM ).

Despre acest zbirache cleios s-a tot spus și scris că agresează fizic și verbal micii elevi de școală primară care au ghinionul să-l aibă la catedră. Plus alte mînării. Dar, fiindcă specimenul așa-zis pedagogic a avut ” spate ” politic, bulibașul acordeonist a ieșit mereu curat, ca spuma laptelui. Lapte de vacă blondă, cu talangă roz-bleu și balegi tricolore.

Zilele trecute, o mamă necăjită l-a acuzat pe tovarășul consilier județean PNL că i-a lovit fata la școală și că și-a bătut joc de faptul că eleva de clasa a doua e supraponderală, zicîndu-i ” butoi ” , de față cu toți colegii. Așa că sărmana copilă nu mai vrea să se ducă la școală și, chiar dacă merge la psiholog, se scapă noaptea în pat din cauza stresului, după cum spune, aproape plîngînd, mama ei.

Desigur, directoarea școlii, o tanti  ajunsă în funcție grație protecției grețosului jupînache PNL-ist, a tratat cu dosul întrebările jurnaliștilor vizavi de acuzațiile, deloc noi, aduse bulibașului pseudo-pedagogic. Dar, dincolo de reacția comunistoidă a tănticii derectorese, partea nostim-penibilă e alta : chestionat de presă în legătură cu aceste acuzații, acordeonistul liberal a făcut aluzie la faptul că eleva lui provine dintr-o familie de romi. Adică ceva de genul ” ce vreți de la niște țigani, că ăștia umblă numai cu minciuni și scandal „.

Haolioo, să moară mama lu’ Proces Verbal dacă faza asta nu e de rîsul conturului ! Vorba ‘ceea : țiganul, cînd a ajuns împărat, întîi pe taică-său l-a spînzurat. Păi, numai cît te uiți la acest liberălache de șatrăî îți dai seama ce suedez e el, derect dă la Ștokolm, mînca-ț-aș aisbergu’ ! De pe mecla lui de Halbă ca Zoipada se vede, clar ca lumina nopții, că e văr drept cu porumbelu’ păcii, dăcît că e modelu’ pă maro, dă camuflaj.

Băi, funingine polară, chiar nu ți-e rușine deloc, măcar acum, cînd vine pensia azi-mîine, și nici nu știi cum dai ochi cu coviltirul strămoșesc de pe plaiurile bengaleze ? Asta e problema, că sărmana copchilă e din familie de romi, ori că tu ești căzut din căruță de mic, și pe urmă ai mai dat si cu capul de ceaun ?

Haaaoolio, PNL-iștii nulii, peni-v-ar Mama Omida, dacă ați ajuns să defilați, într-un oraș ca Iașul, cu asemenea specimene, bune de menajerie, nu de Consiliul Județean sau de catedră. Bahto delo, Costelino Alexe, și să-ți trăiască suedezul !

 

 

2 COMENTARII

  1. De ce nu va luati de faptul ca are 70 ani si e inca angajat ,,de ce nu va puneti problema asta ??de tineri care termina o facultate si nu au loc de munca pentru ca nu au loc de bosorogi ca asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here