Costel Alexe, singurul ieșean din Biroul Politic Național al PNL

După un congres de două zile, liberalii și-au ales o nouă echipă de conducere. Noul preşedinte al partidului este Ludovic Orban, iar Iașul are în structurile de conducere doar un singur reprezentant: Costel Alexe, ales membru al Biroului Executiv al partidului.

„Uitaţi-vă la cele şase judeţe din Regiunea Nord-Est. Toate sunt reprezentate în Biroul Politic Naţional. Evident că, în condiţiile în care vrem să dezvoltăm Moldova şi Iaşul, toţi cei opt preşedinţi din judeţele Moldovei sunt în aceeaşi echipă şi la aceeaşi masă”, a declarat Alexe după congres.

„Proiectele Iaşului şi ale Moldovei se vor regăsi pe agenda publică a PNL”, a promis însă Costel Alexe, în primul său mesaj postat pe Facebook, după alegerea sa în Biroul Executiv.

Marele învins, dacă se poate spune așa, după acest congress ar fi Marius Bodea, care a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului responsabil pentru Regiunea de Nord-Est.

„Practic, a câştigat echipa domnului Orban. Am candidat pentru ca Moldova să-şi afirme mai tăios pretenţiile la centru, să fim auziţi mai clar”, a afirmat șeful organizației locale Iași, Marius Bodea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here