Costel Alexe, omul vînturilor complexe

Vă întrebaţi  cumva ce legătură are cu mediul deputatul PNL de Iaşi Costel Alexe, noul ministru al mediului ? Nuu, nu e de la căruţa aia de bani cheltuiţi dubios, cu iz penal, pe venin de viperă. Sau pe pîrţuri de pîrş, naiba mai ştie, că procurorii încă nu ne-au lămurit.

Explicaţia e simplă, ca o combinaţie de fasole bătută cu lapte acru şi compot de perje : Alexe e o flatulenţă în costum, un vînt dorsal cu cravată. Astfel de vînturi produc schimbări de mediu, la fel ca gazele emise de turmele bovine ( după cum ne-au informat tradiţionalii savanţi britanici ).

La fel cum infractorii cu vechime sînt cei mai buni consultanţi ai poliţiştilor, nu era logic ca un vînt dorsal precum Alexe să ajungă şef de tur la moara de vînturi ? În plus, avînd în vedere complicitatea acestui nimic flauşat cu primarul ex-pesedist Chirica, marele fan al lui Iohanis, nu era logic ca frăţia flatulenţelor gonflabile, de toate culorile, gradele şi armele, să urce spre noi culmi de progres, ridicol şi mizerie ?

Măi Costele, măi băiete, dăcît atît să nu uiţi : dacă laşi gazili deschisi, vezi să n-aprinzi bricheta, că dai în încălzire globulară. Şi dorsală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here