Cosette Chichirau: Florin Cîțu intră în istorie ca primul premier desemnat care a fugit de teamă să nu cumva să fie votat

Deputatul Cosette Chichirau a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj in care critica decizia lui Florin Citu de a-si depune mandatul:
“Este incalificabilă decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul! Și el și cei care l-au sfătuit (sau l-au presat) să ia această decizie sunt vinovați pentru prelungirea stării de provizorat. Florin Cîțu și-a depus mandatul cu 30 de minute înainte de votul de învestire, deși avea majoritate în Parlament.

România are nevoie de guvern plin, are nevoie de decizii ferme. Nu doar pentru limitarea răspândirii coronavirsului, ci și pentru adoptarea de urgență a unor măsuri de susținere pentru cetățeni și pentru afaceri.

Se pare că liberalii au pus interesul de partid mai sus decât interesul oamenilor. Pentru România era vital să aibă un guvern instalat cât mai rapid. Pentru liberali se pare că mai important este să facă schimb de fotolii între ei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here