Copilul astrolog care a prezis pandemia de Covid-19, vine acum cu profeții pentru 2024

Abhigya Anand, adolescentul cunoscut pentru previziunile sale precise, a făcut mai multe predicții pentru anul 2024, oferind o combinație de perspective optimiste și avertismente sumbre.

Născut în 2006, Anand a devenit renumit pentru anticiparea evenimentelor majore precum pandemia de COVID-19, criza energetică și dezastrele naturale în diverse țări. În conformitate cu profeția sa pentru 2024, acesta susține că virusul SARS-CoV-2 și variantele sale vor deveni mai puțin contagioase, indicând o posibilă încheiere a pandemiei în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, Anand atrage atenția asupra influenței planetelor Marte, Saturn și Jupiter, precum și a altor fenomene astronomice, care ar putea duce la cutremure și alte dezastre naturale pe Pământ. În ciuda sfârșitului pandemiei de COVID-19, adolescentul profețește apariția altor pandemii periculoase, anticipând consecințe semnificative asupra peisajului politic, economic și social în următorii ani.

O avertizare importantă formulată de Anand se referă la impactul negativ al activităților umane asupra mediului înconjurător, generând catastrofe și dezastre naturale. Acesta subliniază necesitatea schimbării obiceiurilor umane și acordării unei atenții sporite protecției mediului și stării generale a planetei.

Anand continuă să atragă atenția asupra importanței responsabilității individuale și colective în fața schimbărilor iminente și încurajează adoptarea unui comportament mai sustenabil pentru binele planetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here