Copiii sunt invitați să-l cunoască pe „Pinocchio”, duminică, la Amfiteatrul Palas

Zilele de vacanță sunt și mai frumoase când aduc surprize pe placul prichindeilor. De aceea, Amfiteatrul Palas îi invită pe cei mici să petreacă seara de duminică alături de „Pinocchio”, într-un spectacol sub forma unui joc.

Duminică, 12 august 2018, de la ora 19.00, este timpul pentru ca cei mici să se bucure de dramaturgie. Nu va fi doar o piesă de teatru, ci un show interactiv, susținut de Teatru la Cinema București. Prichindeii îl vor însoți în călătoria sa plină de peripeții pe „Pinocchio”, băiețelul de lemn a cărui aventură ascunde învățăminte prețioase pentru cei mici. Spectacolul îi implică și pe micii spectatori, care se vor distra alături de Pinocchio, Geppetto, Vulpea, Motanul Orb, Strombolio și Zâna Albastră. Conceput sub forma unui joc în care sunt implicați și micii spectatori, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here