Actorul Marian Râlea, sâmbătă, pe scena Amfiteatrului Palas

Iubitorii de teatru sunt invitați la o nouă întâlnire cu actori de renume, sâmbătă, la Amfiteatrul Palas. Atunci se va juca piesa „Eu nu contez”, un spectacol care îi aduce pe scena ieșeană peMarian Râlea și alți actori talentați.

Sâmbătă, pe 11 august 2018, de la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt așteptați la drama „Eu nu contez”, de Florin Coman, un proiect al „ARTfel acf”. Este povestea unui corportist, spusă prin intermediul unei distribuții de excepție, din care face parte Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor. I se alătură actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru și Sorin Dinculescu, dar și tineri artiști: Mihai Hurduc, Cristian Constantinescu, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Georgiana Vrațiu şi Narcisa Băleanu.

Piesa este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate acestea, nu contează pentru nimeni, niciodată. Spectacolul vine și cu o surpriză, coloana sonoră fiind live (nai – clasic), cu implicarea unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice autohtone.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here