Contrabandă cu căruța. Peste 130.000 de țigarete confiscate

Peste 130.000 de ţigarete au fost confiscate de către poliţia de frontieră la începutul acestei luni, care a prins un ieşean care transporta în căruţă, în localitatea Prisăcani, ţigarete de contraband ascunse sub iarba cosită.

„Un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit atelajul şi l-au legitimat pe cetăţeanul român L.C., în vârstă de 42 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. În urma verificării atelajului hipo, lucrătorii nostri au fost descoperit, ascunse sub iarbă, nouă colete, învelite în banda adezivă de culoare neagră, în care se aflau mai multe pachete cu ţigarete. 

În urma inventarierii conţinutului coletelor a rezultat cantitatea de 112.500 ţigarete, marca Plugarul cu timbru de acciză R. Moldova”, a precizat Denis Lazăr, comisar de poliţie în cadrul Inspectoratului Teritorial de Poliţie de Frontieră Iaşi.

Bărbatul a declarat că în urma unei înţelegeri cu doi cetăţeni moldoveni, a căror identitate nu o cunoaşte, pentru suma de 500 lei, trebuia să transporte coletele în localitatea Costuleni. Ţigaretele în valoare de aproximativ 25.500 lei au fost confiscate iar ieşeanul este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here