Consilierii PSD din Ungheni susțin candidatul AUR la Primărie, Lucian Bambu (P)

Toți consilierii PSD din Consiliul Local Ungheni au decis să susțină la alegerile locale din iunie 2024 pe candidatul AUR la funcția de primar, Lucian Bambu @ Din echipa care s-a alăturat candidatului AUR face parte și Neculai Petrachi, care a condus Primăria Ungheni timp de două mandate @ „Văd că se implică, că are inițiativă și asta m-a convins să îl susțin. Eu am fost două mandate primar, m-am lămurit și cu PNL și cu PSD”, a spus Petrachi @ Consilierii PSD care au decis să susțină candidatul AUR sunt: Neculai Petrachi, Ilie Săcăleanu, Ilie Marcel și Mihaela-Alina Petrache @ „Am încercat să construiesc o echipă de oameni valoroși, o echipă de aur și eu zic că am reușit”, a declarat Lucian Bambu, candidatul AUR pentru funcția de primar al comunei Ungheni

Întreaga echipă de consilieri locali în funcție a PSD a decis să susțină candidatul AUR pentru funcția de primar al comunei Ungheni, Lucian Bambu. Este vorba despre patru consilieri locali, care după alegerile locale din urmă cu patru ani au făcut echipă alături de Bambu pentru susținerea mai multor proiecte locale.

Numele celor patru consilieri PSD (Neculai Petrachi, Ilie Săcăleanu, Ilie Marcel și Mihaela-Alina Petrache) se regăsesc acum pe lista de candidați ai AUR pentru Consiliul Local Ungheni.

„Am încercat să construiesc o echipă de oameni valoroși, o echipă de aur și eu zic că am reușit. Cinci dintre noi suntem și consilieri locali, unii chiar cu mai multă experiență decât mine. Mă onorează faptul că cei de la PSD au ales să ni se alăture și să mă susțină. Asta demonstrează înțelepciune din partea lor și faptul că au pus încă odată interesul cetățeanului pe primul loc, trecând peste orgoliile personale sau doctrina de partid. Sperăm că și cetățenii vor da dovadă de responsabilitate și vor ieși în număr cât mai mare la vot. În mod categoric comunitatea noastră are nevoie de o schimbare. Cred că 2024 va fi anul de aur al românilor, anul în care vom scăpa de baronii locali”, a spus Lucian Bambu, candidatul AUR la Primăria comunei Ungheni.

Fostul primar Petrachi: „Lucian Bambu va fi un bun primar!”

Neculai Petrachi a condus Primăria Ungheni timp de două mandate, iar în prezent se numără printre consilierii PSD care au decis să-l susțină pe candidatul AUR. Petrachi susține că a decis să acorde sprijin unei persoane tinere, implicată atât în plan civic cât și politic.

„Pe Lucian Bambu l-am cunoscut mai bine de când este consilier local și cred că ar putea fi un bun primar. Încă de la începutul mandatului a venit la mine și mi-a propus să organizăm un protest în fața Consiliului Județean, dată fiind starea deplorabilîă a DJ 249. Nu s-a apropbat și până la urmă l-am făcut în fața primăriei Ungheni. Și vara trecută a adus la Bosia spitalul mobil AUR și am văzut că oamenii s-au bucurat. Văd că se implică, că are inițiativă și asta m-a convins să îl susțin. Eu am fost două mandate primar, m-am lămurit și cu PNL și cu PSD. Nicodată nu a arătat mai rău comuna noastră. Parcă ne întoarcem în timp deși suntem la numai 15 kilometri de Iași”, a declarat Neculai Petrachi.

În 2020, Lucian Bambu a fost ales consilier local de pe listele Pro România, iar ulterior s-a remarcat ca un critic la adresa administrației condusă de către liberalul Iulian Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here