Concediat din Marina Regală Britanică pentru că are cont pe Only Fans. Cât câștiga pe lună britanicul care s-a pozat sexy la bordul portavionului Prințul de Wales

Un membru al Marinei Regale britanice, în vârstă de 21 de ani, a fost concediat în iulie anul trecut, după ce a postat fotografii cu conținut sexual pe platforma OnlyFans, realizate la bordul portavionului HMS Prince of Wales, potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail.

Zak Blackman, care câștiga lunar 1.500 de lire sterline ca marinar, a fost eliberat din funcție, motivându-se că acesta a compromis reputația Marinei Regale prin imagini deocheate. Blackman, originar din Manchester, a susținut că disponibilizarea sa a fost „cel mai bun lucru” și a dezvăluit că a devenit milionar datorită fotografiilor cu conotație sexuală pe care le-a publicat pe OnlyFans.

Potrivit relatărilor, Blackman a declarat pentru The Sun că a început să posteze imagini și videoclipuri în uniformă, iar veniturile sale au crescut semnificativ, ajungând la 20.000 de lire sterline pe lună. A insistat că a fost mereu atent să ascundă locul și activitățile navei sale.

Un purtător de cuvânt al Marinei Regale a confirmat că problema a fost investigată, dar nu a furnizat alte detalii. Blackman este doar ultimul într-o serie de membri ai Marinei Regale care au fost concediați din cauza publicării de conținut explicit pe internet. Printre aceștia se numără și locotenentul Claire Jenkins, cunoscut sub numele de Cally Taylor, care a realizat videoclipuri cu conținut sexual în baza navală HMNB Clyde, și tânăra Izzy Bell, care a fost surprinsă în imagini similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here