Clejanii au angajat doi bodyguarzi și o firmă de pază după ce fiul lor, Fulgy, a început amenințările

Nu a trecut nicio săptămână de când a fost externat, iar Fulgy a avut noi reacții necontrolate la adresa părinților săi. De frica unor consecințe mult mai grave, Viorica și Ioniță au angajat deja doi bodyguarzi pentru a sta pe urmele lui, dar au apelat și la serviciile unei firme care le păzește casa non-stop! 

În mai toate înregistrările pe care le urcă pe Instagram, de când a fost externat, Fulgy spune că-și dorește o viață liniștită, fără să fie obligat să ia pastile, așa cum i-a fost recomandat de către medicii specialiști. Cu toate astea, tot el este cel care generează scandaluri și aruncă injurii inclusiv la adresa părinților săi, vizibil afectați și depășiți de această situație.

Viorica și Ioniță se tem de reacțiile necontrolate ale fiului lor, motiv pentru care au angajat doi bodyguarzi care să stea după el, mai ales că, dacă ne amintim bine, Fulgy amenința că va face un gest extrem chiar în urmă cu o lună.

Acest fapt nu i-a picat bine lui Fulgy, care a publicat pe internet câteva discuții de pe Whats App avute cu mama lui, care încerca să îl convingă să accepte cei doi bodyguarzi angajați de ea și Ioniță pentru a-l proteja în toate locurile pe care el le frecventează. Cum era de așteptat, acesta refuzat totul, numindu-i pe părinții lui „psihopați”.

Pe lângă asta, Clejanii au decis să plătească și pentru serviciile unei firme de pază, motiv pentru care casa lor arată acum mai ceva ca o ”fortăreață”. Totul de frica reacțiilor imprevizibile ale fiului lor.

„Mă obligi să iau tratament „

În momentul în care a fost obligat să respecte tratamentul indicat de medici, Fulgy a făcut, din nou, scandal și, inițial a refuzat, ulterior s-a supus dorințelor părinților, dar nu fără să aibă ceva de comentat.

Viorica de la Clejani: Lasă că toată lumea ia tratament! Nu ești nici primul, nici ultimul. 

Fulgy: Pe mine nu mă ține nimeni, beau ceaiul, dar nu vreau să accept pentru că mi-e frică pentru că mi-au zis că mă leagă. Beau o chestie care nu știu ce-mi face, nu știu ce conține. Nu sunt obligat de lege să o beau. ” 

La un moment dat, văzând că fiul său nu înțelege ce i se spune, Ioniță de la Clejani l-a amenințat că o să-l ducă la spital.

Ioniță: Dacă nu te echilibrezi acasă, voi fi nevoit, în calitate de tată al tău, să sun la salvare și să te ducă la spital. Eu nu vreau să te văd nebun. Vrei acasă sau vrei la spital? 

Ulterior, Ioniță i-a cerut fiului său să șteargă toate filmulețele pe care le-a făcut pentru că nu-i aduce cinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here