Ciolacu întoarce jignirea adresată moldovenilor! Se ia de Alexe și Chirica: ”Hoț de tablă și primar penal dintr-un grup infracțional organizat!”

Criticat masiv după ce a făcut o declarație neinspirată la adresa locuitorilor din zona Moldovei, premierul Marcel Ciolacu a susținut că de fapt totul a fost o glumă. Ciolacu a făcut referire la primarul Mihai Chirica și la Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, trimiși în judecată pentru fapte de corupție, ca jignire la adresa oamenilor din Moldova.

Respectul pentru Moldova se vede în proiectele mari de infrastructură pe care le facem aici în ultimii ani, tocmai pentru a recupera decalajele față de celelalte regiuni ale țării. Jignirea adevărată este când propui candidați precum un hoț de tablă și un primar penal dintr-un grup infracțional organizat și te aștepți ca oamenii să îi voteze”, susține Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut o glumă nesărată, într-o conferință ce a avut loc la Timișoara, precizând că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți! Dar a venit și un buzoian (adică Ciolacu – n.red.) care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din Guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a spus Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here