Cine va moșteni averea de aproape 10 milioane € a avocatei Paula Iacob! Surpriza uriașă din testamentul fiicei sale

Paula Iacob, cunoscută avocată din România, a lăsat o avere impresionantă de aproximativ 10 milioane de euro în urma sa. Decesul acesteia a avut loc în 2015, iar după cinci ani, soțul său, Nicu Iacob, a murit. În 2022, fiica lor, Ruxandra Iacob, a decedat subit în urma unui accident vascular la vârsta de 63 de ani.

Nelu Iordache, partenerul de viață al Ruxandrei Iacob, care a trăit alături de ea timp de peste 30 de ani, s-a confruntat cu o situație complexă după moartea acesteia. Cu toate că nu erau oficial căsătoriți, Iordache a fost implicat în administrarea bunurilor și în îngrijirea părinților Ruxandrei.

După moartea Ruxandrei, s-a aflat că aceasta a lăsat un testament prin care întreaga sa avere, evaluată la aproximativ 10 milioane de euro, a fost destinată celei mai bune prietene a sa. Nelu Iordache a mărturisit că nu a știut despre existența testamentului și că, în timpul vieții, Ruxandra îi promisese că îl va include în aceste acte, dar ulterior i-a spus că a distrus testamentul.

Nelu Iordache a făcut demersuri la primărie pentru a obține dreptul de a o îngropa pe Ruxandra și a administra averea, oferind dovezi ale conviețuirii lor și a implicării sale în grijile zilnice. Cu toate acestea, el a aflat ulterior că toată moștenirea a fost lăsată prietenei Ruxandrei.

Averea include diverse proprietăți, precum terenuri în Sinaia și Snagov, apartamente în București, o vilă evaluată la peste 1 milion de euro, tablouri semnate de pictori celebri, bijuterii vechi de familie, obiecte de artă și conturi în valută. Paula Iacob a fost cunoscută și pentru cariera sa de avocat, apărând persoane publice și implicându-se în cauze legate de drepturile animalelor.

Sursa: Gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here