Cine sunt cei doi basarabeni care ar fi incendiat Ferma Dacilor

Cazul tragic al incendiului de la Ferma Dacilor continuă să aducă la suprafață noi ipoteze și dezvăluiri șocante. Cornel Dinicu, patronul pensiunii afectate, a lansat o nouă teorie despre presupușii vinovați, cei pe care îi bănuiește că ar fi declanșat incendiul care a provocat pierderea a opt vieți. Potrivit antena3.ro, Dinicu a depus o plângere penală în acest sens, susținând ferm că incendiul a fost provocat intenționat.

Apropiații lui Cornel Dinicu susțin că acesta consideră că doi cetățeni moldoveni, recent angajați la pensiune, ar fi vinovați de tragedie și că aceștia plănuiesc să părăsească țara în aceste momente. Cei doi moldoveni se aflau în pensiune în momentul izbucnirii incendiului, fiind cazați la parterul unei dintre case.

Deși Cornel Dinicu a adus aceste acuzații, sursele menționate indică faptul că cei doi cetățeni moldoveni nu au fost audiați încă de către autorități. Dinicu a declarat că nu dorește să fie tratat cu blândețe de către oamenii legii și că își asumă orice vină, dar a subliniat că autoritățile responsabile l-au împiedicat în obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționarea pensiunii.

Incendiul de la Ferma Dacilor, care a dus la pierderea a opt vieți, a stârnit o anchetă amplă, iar ipotezele lansate de patronul pensiunii aduc o nouă dimensiune complexă în cadrul investigației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here