Cine i-a furat sacoul lui Cătălin Botezatu? Creatorul de modă a fost prădat chiar în centrul Bucureştiului

Un bărbat a reuşit să-l scoată din sărite pe Cătălin Botezatu! Reporterii wowbiz.ro au aflat că designerul a fost jefuit, nu demult, într-un club de fiţe din Bucureşti. Bote a ieşit cu prietenii lui ca să se distreze, însă seara s-a terminat mai urât decât se putea. Recunoscut pentru hainele de firmă, extrem de scumpe, pe care le poartă, Bote a fost ţinta unui hoţ.

Pentru că era cald în club, designerul s-a dezbrăcat de sacou, rămânând în cămaşă. Şi-a lăsat sacoul pe canapea, ştiind că e în siguranţă, cu atât mi mult cu cât cunoaşte şi patronii clubului respectiv. Neavând grija sacoului care valorează aproximativ 7.000 de euro, Bote s-a distrat şi a stat de vorbă cu prietenii ca doar pentru asta venise în club, nu să stea să-şi păzească sacoul.

Spre dimineaţă, când s-a spart gaşca, Bote a vrut să părăsească localul şi a început să-şi caute sacoul pe canepele, pe sub canapele, pe la garderobă, peste tot. În zadar! Nici urmă! În scurt timp, Bote a anunţat angajaţii clubul că îi lipseşte haina. În doi timpi şi trei mişcări, toată lumea s-a pus pe căutat sacoul designerului… După zeci de minute de căutări, patronul a decis să se uite pe camerele de luat vederi poate aşa îl prinde pe infractor. Zis şi făcut! Se pare că sacoul fusese luat chiar de unul dintre angajaţii clubului, un bodyguard! Prins, hoţul i-a adus sacoul de 7.000 de euro lui Bote şi ulterior a fost dată afară.

“Da, aşa este, mi s-a furat un sacou într-un club. Îmi părea rău de el pentru că era serie limitată. Are mâneci din piele, cusături fine, este o creaţie reuşită. Dar s-a rezolvat incidentul. Sacoul a fost găsit şi mi s-a înapoiat”, a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here