Primarul Chirica își dă cu telefonu-n cap

,, Mă simt vinovat că sunt implicat în actuala clasă politică și-mi vine să-mi dau cu telefonul ăsta în cap ”. Așa zic cei care au timp să se uite la toate prostiile televizate bahluieze că a spus primarul Mihai Chirica, la una din multele emisiuni unde are parte de servicii complete de prostituție pseudo-jurnalistică : periat, pupat dorsal și pus lîngâ Fane Babanu, Mișu Bengosu și Napoleon Stănescu .

Frumos ar fi fost ca escorta TV de lîngă el să-i fi zis piticului primărez, cu o voce numa’ lapte & niere și priviri languroase : ,, Mvaaai, daa see poaate, domnu’ primar & napoleon … nu vă deranjați, lăsați că vă dau eu una, cu telefonul meu, că e păcat de al dumneavoastră, că face cît trei lefuri de om obișnuit … Unde ați dori să vă pălesc …? În frunte, în moalele capului, mai spre ceafă …? Nu vă temeți, o să dau cu mare atenție, respect și prețuire …  ,, .

Acu’ , dacă acest Pîrțuvencu caragialoidal tot și-a anunțat decizia de a se păli la cap, suplimentar față de pâliturile ale căror efecte le constatăm demult, ar fi o variantă mai bună decît să-și dea cu telefonul în cap, că-i păcat de telefon : Mișule, karatică-care ej’ tu, mai bine dă cu capu’ de-un perete, măcar să știi o treabă.

Odată că faci o treabă gospodârească, că doar primarele tre’ să fie primul gospodar al tîrgulu’. Pe urmă, nici nu știi cum din faza asta îți revii și te faci bine, ca televizoarele de pe vremuri, care după un pumn dat în cutia lor de lemn își reveneau din învîrteala hâisa a imaginilor și începeau deodată să-l arate pe Kojak cu chelia normală, nu ca la roata morii.

Iar dacă chiar te simți vinovat pentru chestia cu clasa politică, din care faci parte ca viermele din balegă, păi sînt și aici două vești bune. Prima e că te simți, deci ți-au apărut niște urme de simț. A doua e că există o soluție ca să repari cîte ceva din răul pe care l-ai făcut și să cureți un pic din mizeria pe care ai lăsat-o în urmă : înainte de a demisiona definitiv și din politică, și din administrație, fă cîteva chestii simple – dă șpăgile înapoi, fă un sanatoriu pentru bătrîni în mega-vila din Bucovina și un cămin pentru copii din super-vila pe care o construiești pe numele bebelușului tâu milionar, în buricul tîrgului.

Iar cu telefonul nu te grăbi să-ți dai în cap, că o să-l strici, la ce cap tare ai. Și, la pîrnaie, un telefon e aur curat. La fel ca chiloții de tablă și aprobările pentru marșuri LGBT. Hai, liberare, liberale !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here