Chirica împozatorul pregătește ,, vorbitorul ,,

Cel mai mare pitic primărez din lume, adică liberalo-pesedistul Mihai Chirica, e din nou pe prima pagină a presei ieșene. Nu fiindcă a făcut vreo mare vitejie gospodărească, ci, ca mai mereu, pentru o nouă chestie dubioasă, cu franjuri interlopici

De data asta, ziariștii dujmănoși, plâtiți evident de propagandijtii lui Putin, au scris despre o nouă repriză de pozăreală chiricistă, de data asta cu garnitură interlopistă. Pozăreală de parastas, cum îi place primăriciului bahluiez, mai ceva ca babelor cu broboade negre și pungi pregătite pentru colivă, colaci și sarmale de la pomană.

Pe scurt : o veche amică de pozăreală cimitirească a primarelui Chirica, cucuveaua de parastas Gianina Poroșnicu, avocată de interlopi grei și nevastă de liberal cu relății, a organizat un nou episod de ,, renovare ,, cu tam-tam  & kitsch a unui mormînt de decedat celebru. La festivăreala cimitireză, duamna amica lu’ Chirica a adus-o, precum scriu ziariștii dujmănoși, și pe soția unui celebru interlop ieșean, membru al vestitului clan al Cordunenilor, ea însăși ex-arestată, evident pentru chestii culturale și umanitare.

Iar cum Mișu Chiri’ e bă’eat berbant & galant cu duamnili, desigur că a făcut o poză cu duamna ex-arestată, ca să aibă ‘mneaei cu ce se lăuda pe feisbuk, de să moară dujmanii dă ciudă, că n-au valuarea ei. Eventual să moară de frică, suplimentar, și martorii sub acoperire, despre care aceeași ziariști dujmănoși au scris că ar fi fost amenințați, după ce au depus mărturie într-un dosar al duamnei de lîngă primarele Chirica.

După ce jurnalijtii dujmănoși au publicat aceste răutăcizme tendinicioase, unii s-au indignat, zicînd că nu-i ok ca primarul Iașului să se afișeze în public și să se pozeze cu o ex-arestată, soție de interlop și pușcăriaș celebru. Însă cre’că ăi de se indignează n-au priceput că faza cu poza cordunistă a lui Mihai Chirica e de bine : după cel mai recent dosar penal în care e implicat, primarele are motive și mai serioase să se pregătească de pîrnaie. Deci niște informații directe, de la o sursă de nădejde, cu experiență în domeniu,  sînt mai mult decît utile.

Iar poza de la cimitir e bună ca antrenament pentru pozele de la  ,, vorbitorul ,, pușcăriei, cînd alde agaricii Șandru, Postolea, Buraga & co o să-i aducă chiftele și izmene de tablă. Și o să facă poze cu el, în chip de Șmenson Manglela al liberal-pesedismului bahluiez.

Hai, liberare, liberale ! În cinci ani ( și restul zile ), porți iar hainele civile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here