fbpx
9.8 C
Iași
marți, septembrie 21, 2021
Acasă Barometru Chirica, curvă liberală cu prăjină morală

Chirica, curvă liberală cu prăjină morală

despre prostituații și proxeneții politici care țin lecții porcești de morală publică

 

 

Îmi doresc sa văd cât mai repede o Românie fără penali, o Românie fără hoție, o Românie fără baroni, fără Dragnea, fără Iliescu, dar îmi doresc ca locul lor să nu fie ocupat de ipocriții care angajează criminali acuzați pentru omor ca la Sectorul 1 București și primari care declara diplome false ca la Brașov. Să le fie rușine! „.

Nu, n-a înviat Corneliu Coposu ( dacă mai țineți minte/știți cine a fost politicianul cu acest nume ). Vorbele de mai sus aparțin celui care s-a declarat public, nu chiar demult, ” urmașul Doinei Cornea ” – pesedisto-liberalul primar al Iașului, Mihai Chirica. Vorbe de campanie erectorală, proaspete, calde, ca o moviliță aburindă de pe uliță, după trecerea mugitoare a unei cirezi compuse dintr-o singură bovină multiformă, schizoidă și mușcată de streche.

Nu știu cîți romîni își mai aduc aminte/știu cine a fost Doina Cornea. Dar presupun că ar fi destui ieșeni care știu cîteva lucruri legate de biografia politico-administrativă a noului ” crăișor al frunților ” de pe malurile Bahluiului.

Nu moralistul Mihai Chirica a fost, ani la rînd, sluga umilă și mîna dreaptă a primarului pesedist Gheorghe Nichita, ajuns acum pușcăriaș ? Nu Chirica a fost anchetat într-un dosar penal legat de golănii din primărie ? Nu e deci Chirica un ” penal „, conform definiției date de noul lui idol, Klaus Wiermer Joianis ?

Nu e primarul Chirica ” nașul ” mafiei milionarilor imobiliari din Iași, care își bat joc de ieșenii simpli din toate cartierele, construind unde și cum au chef ? Nu e cumătrul lui Chirica, ex-viceprimarul Harabagiu, legat cu interlopi de cea mai joasă speță, care înjunghie oameni, bat femei gravide ( obligate apoi să avorteze ), mînjesc cu fecale mașinile ziariștilor incomozi și ușile redacțiilor, ori trimit mesaje mafiote și jegoase de amenințare ?

Nu la cumetria lui Chirica au cotizat gras milionarii imobiliari care îi scuipă, de ani de zile, pe ieșenii simpli ? Nu a fost arestat, vreo două luni, unul dintre acești milionari din gașca primarului, fiind acuzat de golănii de ordinul milioanelor de euro ?

Nu primarul Chirica umblă cu doctoratul vopsit și cu acte de rîsul penal al curcilor, mai ceva ca în Congo ? Nu tribunul bahluiez al moralei s-a dat membru de academie, deși academia cu pricina habar n-avea de el ?

Nu guvernul liberalo-iohanist l-a numit șef la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor pe celebrul Baranga, arestat după ce s-a văzut că își falsificase un vagon de diplome ? Sau poate și asta e propagandă rusească, feik niuz ( cum zbiară Chirica, la fel ca-colegii lui de pe Dîmbovița, atunci cînd un adevăr nu le convine ) ?

La mine în sat este o vorbă : ” sare ca curva cu prăjina „. Cică, într-un sat, femeile s-au hotărît să alunge curvele. Și primele care au pus mîna pe prăjini ( bețe mai groase și mai lungi, dacă sînteți din Paris-sur-Bahluy ) au fost taman damele de companie rurale. Exact ca tribunul curățeniei morale, apostolul igienei politice, adevăratul urmaș al Doinei Cornea, apostolul din Lazaret ( sau Năzăret ) – nașul & cumătrul pesedisto-liberal Mihai Chirica.

Scuze, ies un pic, ca să vomez. Da, așa e, exagerez, sînt prea sensibil la stomac : lumea votează reziduuri și paraziți intestinali, deci democrația funcționează. ” 1984 ” nu mai e o distopie a lui Orwell, e realitatea cotidiană. Cu garnitură de zeamă din canalizarea liberală.

Lucian Postu

 

Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent BBC şi Radio Europa Liberă , consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al mai multor publicaţii . Foloseşte ortografia recomandată de Institutul de Filologie ” Al. Philippide ” din Iaşi, cu excepția cuvîntului  ” romîn ” și a derivatelor sale.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here