Chefi la cuțite a făcut audiență mai bună decât Masterchef

Chefi la cuțite a făcut audiență mai bună decât Masterchef, în prima ediție de luni, 13 februarie, au fost surprinzătoare.

Chefi la cuțite a făcut audiență mai bună decât Masterchef. Luni au debutat noile sezoane ale show-urilor culinare rivale, iar programul Antenei 1 s-a impus, fiind lider de audienţă pe toate segmentele de public. Emisiunea „MasterChef“, care a revenit după o pauză de un an cu noi reguli şi un nou juriu – format din Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu –, a fost pe locul al treilea la nivelul întregii ţări şi la oraşe, fiind depăşită şi de Kanal D, potrivit cifrelor de audienţă publicate de Paginademedia.ro.

Audiențele dintre MasterChef şi Chefi la cuţite, în prima ediție

La nivel naţional, debutul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuţite“ a fost urmărit de 1,363 de milioane de telespectatori, în timp ce serialul turcesc „Kosem“ de la Kanal D a ţinut în faţa micilor ecrane 1,255 de milioane de privitori. Podiumul a fost completat de prima ediţie „MasterChef“ a noului sezon, care a atras 1,095 milioane de persoane din întreaga ţară. Clasamentul a rămas neschimbat şi la nivel urban, unde Antena 1 a înregistrat cele mai bune cifre (801.000 de telespectatori), urmat de Kanal D (667.000 de telespectatori) şi Pro TV, cu 520.000 de telespectatori. „MasterChef“ a reuşit să recupereze o poziţie pe targetul comercial, al persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, fiind pe locul secund, cu 300.000 de privitori, cu aproape 200.000 mai puţin decât „Chefi la cuţite“, care a ţinut în faţa micilor ecrane 486.000 de telespectatori, mai notează Paginademedia.ro.

MasterChef 2017: ce spun noii jurați

MasterChef este drumul spectaculos de la amator la profesionist, pe care cei care au reușit să impresioneze juriul și să câștige șorțul mult dorit îl parcurg sub atenta supraveghere a celor trei jurați.
Chef Samuel Le Torriellec a declarat: „Pentru mine, MasterChef este cel mai bun format TV pentru bucătarii amatori și o școală importantă. Mă bucur că fac parte din acest proiect, deoarece îmi face mare plăcere să împart din experiența mea, dobândită în peste 25 de ani de carieră, cu cei care vor să se perfecționeze”.
„Concurenții sunt foarte diferiți și cred că au vrut să îşi dovedească lor şi celor dragi că sunt sau pot fi mult mai buni decât își imaginau. MasterChef e un parcurs care te solicită intens, atât fizic, cât şi psihic!”, a declarat Chef Răzvan Exarhu.
„Cred că acest sezon MasterChef va fi unul plin lucruri interesante. Cred că experiența pe care o avem eu și colegii mei în această industrie se completează perfect în favoarea concurenților. Formăm un trio diferit, dar cu toate acestea părerile noastre merg în aceeași direcție, pentru că ne dorim ca cei ce au intrat în bucătăria MasterChef să iasă de acolo cu un bagaj bogat de cunoștinte din toate segmentele!”, a spus Liviu Popescu.

 

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here