Chef Cătălin Scărlătescu, îndrăgostit până peste cap: iubita lui actriță este cu 18 ani mai tânără FOTO

Chef Cătălin Scărlătescu (50 de ani) pare decis să renunțe în sfârșit la burlăcie. „Sunt cât se poate de indisponibil”, a declarat el.

Sora lui a dezvăluit că Chef Cătălin Scărlătescu e pentru prima dată „angrenat” într-o relație serioasă.

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu. Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om” a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cea care i-a furat inima unuia dintre protagoniștii emisiunii Chefi la Cuțite este actrița Doina Teodoru. În vârstă de 32 de ani, ea s-a remarcat la IUmor, a jucat în filmul Băieți de oraș și este din Galați.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost recent surprinși de paparazzi sărutându-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here