Cele mai longevive 75 de cupluri vor fi premiate duminică de municipalitate

Cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă vor fi premiate duminică de către primărie cu câte 500 de lei, cu ocazia Zilei Familiei.

Este vorba despre 75 de cupluri care vor primi marele premiu la evenimentul care va fi organizat în Parcul Expoziţiei. Pe lângă această, invitaţii, în jur de 900 vor putea participa la un spectacol susţinut de Ştefan Pintilie şi de Ion Suruceanu. Startul distracţiei va fi dat începând cu ora 10:30.

În acest an, primăria va premia 75 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Cele mai longevive cupluri vor primi câte 500 de lei. Mai mult decât atât, acestea vor putea  participa şi la o tombolă, organizată în acest an pentru prima dată. Premiul cel mare este o excursie de 5 zile la Durau. De asemenea, vor fi şi trei premii secundare, care constau într-o cină romantică la trei restaurante din Iaşi.

După ce îşi vor primi premiile, cei prezenţi la eveniment vor fi cinstiţi cu mici, bere şi frigărui, astfel încât toată lumea să se simtă bine.

Bugetul total al evenimentului se ridică la circa 60.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here