Cel mai mare protest împotriva Guvernului: 4.000 de mineri fac miting în Târgu Jiu. Televiziunile tac

Unul dintre cele mai mari proteste ale minerilor din ultima vreme, mitingul de la Târgu Jiu al minerilor de la Complexul Energetic Oltenia, este tratat în general cu tăcere la televiziunile de ştiri. Mii de mineri şi-au anunţat participarea la protestul programat să aibă loc începând de astăzi la amiază. Dar, la aproape o oră după momentul la care, potrivit presei locale, a început protestul, ştirea a fost, cu mici excepţii, inexistenta pe posturile centrale de ştiri.

B1 TV a transmis o ştire scurtă şi o corespondentă de un minut de la faţa locului, precizând că în momentul respectiv aproximativ 1.000 de mineri se îndreptau spre locul de începere a manifestaţiei. La rândul său, Digi 24 a anunţat protestul. În rest, linişte aproape absolută pe micile ecrane, în legătură cu acest subiect.

Între timp, presa locală anunţa, online, că aproximativ 4.00 de mineri participau la protest, în condiţiile în care la Târgu Jiu plouă torenţial.

5.000 de mineri angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia şi-au anunţat prezenta la mitingul de astăzi şi mâine, împotriva intenţiei conducerii de a reduce săptămână de lucru la 4 zilei. Directorul complexului îi avertizase pe salariaţii care participă la protestele organizate de sindicate că vor fi primii pe listele de disponibilizări. Mai multe detalii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here