Cel mai bun dintre cei buni și încă mai poate!

I-am întrebat pe mai mulți despre unde-i primarele nostru și nu apare nici o reacție cât de cât să ne mai râdem pe persoane fizice, că pe cele juridice are cine. Ăla nu știe, alți nu-i poartă sâmbetele, iar majoritatea erea la șprițuri și n-aveau aplecare spre chestiuni grave și de conținut.

Noroc de un nene de anturaj care ne-o scos din meandre și ne-o zis că dom’ Mișu-i cu Flutur în Germania. Inițial am crezut că-i dus să-și ieie vreo mașină, știută fiind priceperea lui nea Ghiță în domeniu, de dinainte de politică. Nu. Nici vorba.

O fost acolo un forum pe administrație și toată floarea liberală s-o prezentat in corpore, ca să-și deșerte toate experiențele guvernării portocalii și ce-o mai apucat pe ici-colea sub partidoi. Acuma de când cu casele împrăștiate pe la cei mici, edilul nostru nu s-o dat chiar în stambă, dar merge vorba că a fost de folos delegației conduse de Flutur and co., pentru simplul motiv că n-o băut și-o fost recomandat anturajului, care l-o primit cu brațele deschise, … în calitate de șofer.

Pe cale de urmare, liberalii pomeniți au putut să bea liniștiți ba o bere, ba un vin, că au fost depuși întocmai și la timp la domițil. Finalul n-ar fi fost, totuși, pe placul lui dom Mișu, pentru că a primit felicitări pentru slujba prestată, i-au fost remarcate calitățile de șofer, dar n-a primit verde pentru înscrisul în peneleu, astfel că tot independent o rămas și-n ziua de azi. Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here