Cel mai ascuns secret al Cancelarului german a fost devoalat: produsele de cosmetică folosite sunt nemțești

Cum reuşeşte Cancelarul german Angela Merkel să aibă mereu o coafură ordonată şi un machiaj perfect, se întreabă cotidianul german Der Spiegel, în condiţiile programului încărcat al unui lider mondial.

 

Angela Merkel vorbeşte foarte rar despre viaţa personală, însă, aflată la mai puţin de două săptămâni distanţă de alegerilelegislative din Germania, Cancelarul a dezvăluit într-un interviu pentru un radio de tineret, câteva „secrete“ ale imaginii sale. Unul dintre ascultători aîntrebat-o pe doamna Merkel cum reuşeşte să îşi păstreze o imagine atât deîngrijită şi proaspătă.

 

Liderul de la Berlin şi-a început răspunsul printr-o declaraţie uşor clişeică, dar care se îndrează în manualele de campanie electorală, despre cât de importantă este satisfacţia muncii pe care odesfăşoară.

 

Cancelarul a continuat prin a spune că preţuieşte somnul odihnitor şi aerul curat, doi factori importanţi pentruimaginea şi starea sa de a fi. Mai mult, Merkel consideră că desele întâlniri cu oameni noi şi provocările aduse de diferite probleme o ajută să îşi menţinăo stare pozitivă.

 

Referitor la provocările feminine ale imaginii, Angela Merkel a declarat că are un stilist care o coafeză în fiecare zi, dar şi o persoană care are grijă de machiajul său, la dispoziţia sa în orice moment. „Partea bună este că am o coafură care rezistă destul de bine chiar şi 14 ore“, a glumit Cancelarul, „cu ajutorul unor produse speciale,desigur“.

 

Nu este prima oară când doamna Merkel a fost rugată să vorbească despre înfăţişarea sa fizică, în campania electorală dinaceastă vară. În cadrul unei petreceri din Düsseldorf, de duminică, Cancelarul a lăudat industria germană de cosmetică, spunând că „face o treabă foarte bună“.

 

Cu toate acestea, liderul CDU a recunoscut pentruascultătorii tineri că acasă preferă să nu poarte machiaj pe faţă.

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here