Cea mai scumpă partidă de sex din România: 76.000 euro și bijuterii din aur

Un bărbat din Bușteni a căzut victimă unei escrocherii în timp ce se afla în zona Gării Brașov. În data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 13:00, acesta a fost abordat de două femei care i-au propus să întrețină relații sexuale. După ce au ajuns într-o zonă mai retrasă, femeile l-au îmbătat pe bărbat și, profitând de momentul în care acesta devenise inconștient, i-au sustras suma de 76.000 de euro și câteva bijuterii din aur, inclusiv un lanț cu medalion, brățară și inel, din borseta pe care o purta.

După ce și-a revenit, bărbatul a constatat furtul și a sesizat imediat poliția. Autoritățile au demarat o anchetă și au reușit să pună în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor două femei. În urma perchezițiilor, au fost recuperate unele bunuri și bijuterii, precum și o sumă de aproximativ 3.000 de euro.

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost depistată și reținută, în timp ce cealaltă, în vârstă de 20 de ani, s-a sustras urmăririi penale, dar a fost ulterior identificată și depistată în municipiul Toplița. Asupra celei de-a doua femei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 de euro.

Cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore și ulterior prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, care a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub acuzația de „furt calificat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here