Ce și-a cumpărat dintr-un supermarket celebru o româncă stabilită în Germania, cu 56 de euro: „Degeaba avem salarii mari”

O româncă stabilită în Germania și-a exprimat frustrarea pe TikTok, după ce a mers la cumpărături într-un supermarket. Tânăra a rămas neplăcut surprinsă de prețurile din magazine și spune că a plătit 56 de euro pe o pungă cu alimente.

O româncă stabilită în Germania a arătat urmăritorilor printr-un videoclip postat pe Tiktok ce și-a cumpărat cu 56 de euro dintr-un magazin.

Ce și-a cumpărat cu 56 de euro

Tânăra a scos din plase mai multe alimente precum curmale, chipsuri, napolitane, un bax de apă, o caserolă cu piept de pui. Ea spune însă că pentru suma plătită nu a cumpărat nimic consistent și că traiul acolo este foarte scump.

„Am cumpărat nimicuri. Singurul lucru de mâncare a fost pieptul de pui. În rest, curmale, pâinici dulci, bomboane, trei iaurturi, napolitane, bomboane de ciocolată, bețișoare de urechi, chipsuri, rulouri de napolitană, un burger, un accesoriu pentru bucătărie, două sucuri, o pizza și un bax de apă. Eu înțeleg că e inflație, dar.. 56 de euro? Nu prea mai e inflație, este bătaie de joc! Degeaba avem salarii mari dacă și traiul este pe măsură”, spune tânăra în videoclip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here