Ce pedepse au primit suporterii olandezi care le-au umilit pe cerşetoarele din Madrid (VIDEO)

Suporterii lui PSV Eindhoven care le-au umilit pe câteva cerşetoare din România care-și făceau veacul în „Plaza Mayor” din Madrid au primit o pedeapsă exemplară de la cine se aşteptau mai puţin.

 

Înaintea meciului Atletico Madrid – PSV Eindhoven, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, olandezii au aruncat cu monezi în direcția cerșetoarelor pentru a se distra văzându-le cum se luptă să pună mâna pe acel mărunțiș. Imaginile au făcut înconjurul lumii.

 

 

Numai că la Eindhoven acestea au fost analizate mai atent, iar câțiva dintre vinovați au plătit cu vârf și îndesat pentru acea umilință, a anunțat „El Mundo Deportivo”. Unul dintre suporterii celor de la PSV descoperit pe acele imagini de șefii de la fima unde lucra a fost concediat!

 

„Nu putem să mai ținem angajat un om care se comportă astfel cu alți oameni”, i-au transmis șefii când l-au dat afară. Alt olandez descoperit pe acele imagini înjositoare s-a plâns că trebuie să se mute din casă, fiindcă nu mai suportă ca vecinii să-i reproșeze zi de zi acele fapte. „Și pedofilii sunt tratați mai bine!”, s-a plâns respectivul celor de la poliție! 

Mai mult, PSV Eindhoven a decis să le interzică accesul pe stadion la patru fani depistați pe baza imaginilor video de la acel incident.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here