Ce meserie are iubitul Iuliei Albu de la America Express

Mike, iubitul Iuliei Albu, a devenit notoriu odată cu participarea sa în emisiunea „America Express”. Comportamentul său și atitudinea față de Iulia au generat critici, însă puțini cunosc detalii despre profesia și educația sa. Cu numele complet Mihai Alexandru Iacob, Mike este violonist și a studiat vioara la Londra cu o bursă încă de la vârsta de 13 ani. Din păcate, o accidentare la umăr l-a determinat să renunțe la pasiunea sa muzicală, orientându-se ulterior către domeniul publicității și marketingului.

Participarea la „America Express” a adus critici privind comportamentul său, iar el însuși a recunoscut public că a făcut greșeli în timpul filmărilor. Deși imaginea sa a fost afectată, Mike s-a prezentat pe Instagram ca „violonist” și a vorbit deschis despre provocările și lecțiile învățate în cadrul emisiunii.

Pe 13 noiembrie, Mike și-a sărbătorit ziua de naștere, publicând un mesaj în care dezvăluie că inițialele „MAI” provin de la numele său complet. În prezent, Mike continuă să-și urmeze pasiunea pentru muzică și vioară, revenind la această primă iubire a sa.

Despre relația sa cu Iulia Albu, cei doi au trecut prin momente dificile în cadrul competiției „America Express”, inclusiv o despărțire temporară la întoarcerea în România. Cu toate acestea, ei au hotărât să facă terapie în cuplu pentru a rezolva neînțelegerile și să-și acorde o șansă în relație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here