Ce i-au spus prietenii Mădălinei Ghenea: „Stai departe de el, E UN AFEMEIAT!”

Mădălina Ghenea a povestit într-un interviu pentru revista italiană “IQ Donna” că a fost sfătuită să stea departe de Gerard Butler dar și că nu i-a putut rezista când l-a văzut în fața casei ei, din Milano.

 

Mădălina Ghenea a spus cu sinceritate că știa despre iubitul ei, Gerard Butler, că este un afemeiat. De altfel, actriței i s-a confirmat, de curând, această reputație pe care o are iubitul ei (n.n.Gerald a fost surprins, recent, la Londra în compania unei frumoase brunete, cei doi se aflau în mașină într-o poziție cam incomodă), însă, pare, să înfrunte calmă situația.

 

„Când ne-am cunoscut, la New York, niște prieteni comuni m-au sfătuit: «Stai departe de el, e un afemeiat». Eram, deci, pusă în gardă. La o zi după întâlnirea noastră, el a luat avionul și a venit după mine la Milano. E un romantic incurabil Gerard. Ce era să fac? Cel mai fascinant om din lume era în fața casei mele cu un buchet de flori în mână”, a spus Mădălina.

 

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea a cucerit-o chiar și pe mama celebrului actor.

 

„La scurt timp după asta, m-a dus în Scoția, să îi cunosc mama.  Ne adoram. De fapt, uneori, mă înteleg mai bine cu ea decât cu fiul ei”, a adăugat Mădălina.

 

(Sursa: Yahoo!OMG!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here